Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Η Εταιρεία μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται με επιτυχία στο εμπόριο μηχανών καταστημάτων και λειτουργεί σε δικό της ιδιόκτητο χώρο.
Είναι ο άμεσος διάδοχος της εταιρίας ΑΦΟΙ ΖΩΓΑ, που λειτούργησε με το ίδιο αντικείμενο από το 1978 μέχρι το 2014 και διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που συγκεντρώθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι παρέχουμε το καλύτερο δυνατό service στα μηχανήματα που εμπορευόμαστε, γνωρίζουμε όλες τις εξελίξεις στην αγορά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή σε ό,τι χρειάζεστε προτείνοντας τις αποτελεσματικότερες και φθηνότερες λύσεις, ώστε να και εξασφαλίζεται η άριστη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και αποδεδειγμένη ποιότητα μηχανημάτων.

Είμαστε πλάι σας 24 ώρες το 24ωρο για πωλήσεις, υποστήριξη και service. Αντικαθιστούμε προσωρινά το χαλασμένο σας μηχάνημα με δικό μας μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή του, όταν αυτό απαιτείται.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της μέγιστης αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων των πελατών μας.

Ζυγαριές, ζυγαριές ετικέτας, εργαστηριακοί ζυγοί, αναλυτικοί ζυγοί, πλάστιγγες, κρεμαστές ζυγαριές και πλάστιγγες, πλάστιγγες ράγας, ζυγιστικά συστήματα ειδικού τύπου για βιομηχανίες αλλά και καταστήματα, ταμειακές μηχανές, ταμειακά συστήματα, συρτάρια, ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων, καταμετρητές χρημάτων, ζαμπονομηχανές, τρίφτες τυριών, πριονοκορδέλες, κρεατομηχανές απλές και ψυχόμενες, όλα τα μηχανήματα και όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεται ένα κατάστημα (από χαρτοταινίες μέχρι μαχαίρια και πλάκες κοπής), εκτός από ψυγεία και φούρνους είναι τα είδη που εμπορευόμαστε και επισκευάζουμε.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Είμαστε κοντά σας και σας υποστηρίζουμε τηλεφωνικά 24 ώρες το 24ωρο.

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα – Παρασκευή 8 πμ – 8 μμ Σάββατο: 8:30 πμ – 2 μμΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΖΩΓΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜ. ΚΟΝΤΟΥ 1Α 16561 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΦΜ: 038602460ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 129053501000

ΤΗΛ.: 2103459493   EMAIL: info@zygaria.gr

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ