Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Σύστημα POS i-bank Simple Pay Spot

Κατόπιν παραγγελίας Σύστημα POS i-bank Simple Pay Spot

* Στο δίκτυο της Εθνικής έχει προγραμματιστεί να ενταχθούν ορισμένος αριθμός καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα σε καθένα από αυτά.

Κερδίζει από την προμήθεια που του εξασφαλίζει η ΕΤΕ από τις εταιρίες των οποίων τους λογαριασμούς εξοφλεί ή τα άυλα προϊόντα πουλάει οι οποίες συνεχώς αυξάνονται σε αριθμό και ποικιλία.

Αυξάνεται ο αριθμός των πελατών που το επισκέπτονται.
Εκμεταλλεύεται τις διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής για το δίκτυο i-bank Simple Pay Spot.
Εμφανίζεται στην ειδική ιστοσελίδα της ΕΤΕ σαν σημείο πληρωμής λογαριασμών.
Παίρνει τη σήμανση i-bank Simple Pay Spot που το εντάσσει στο δίκτυο συνεργατών της ΕΤΕ. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Τα οφέλη για το κατάστημα είναι πολλαπλά

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ο πελάτης πληρώνει με μετρητά ενώ η τράπεζα εκείνη τη στιγμή τραβά τα χρήματα από λογαριασμό του καταστηματάρχη, ή χρεώνει την πιστωτική κάρτα του πελάτη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα ταμειακά συστήματα της RBS που συνδέονται online με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ μέσα από μια αυτοματοποιημένη, απλή και απόλυτα ασφαλή διαδικασία.

Ο πελάτης πληρώνει το λογαριασμό ή μέρος του στο κατάστημα και το κατάστημα εκδίδει απόδειξη είσπραξης της Εθνικής στο δίκτυο της οποίας και έχει ενταχθεί.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με τη νέα της υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot δημιουργεί ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργαζόμενων καταστημάτων* όπου οι πελάτες τους θα μπορούν να εξοφλούν λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνικών εταιριών και να αγοράζουν άυλα προϊόντα όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.

i-bank Simple Pay Spot για πληρωμή λογαριασμών

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha
  • Προβολές: 3455
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΠ001
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€