Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Ταμειακή Μηχανή INCOTEX 133

Ταμειακή Μηχανή INCOTEX 133

Η ταμειακη μηχανη incotex 133 ξεχωρίζει για το μικρό της μέγεθος την εκπληκτική τιμή της και τις πολλές δυνατότητες που παρέχει.
Διαθέτει έναν εκτυπωτή SEIKO με φαρδιά χαρτοταινία Ν57 και σύστημα εύκολης αλλαγής χαρτιού, ενώ το ημερολόγιο το κρατά ηλεκτρονικά σε κάρτα μνήμης. Μπορεί δε να συνδεθεί με την ΓΓΠΣ μέσω διαδικτύου και να στείλει τις ημερήσιες αναφορές Ζ όταν αυτό ζητηθεί.
Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο 38 λειτουργικών πλήκτρων.
Η ταμειακή μηχανή incotex 133 διαθέτει 24 τμήματα, τα 12 σε πλήκτρα άμεσης κλήσης έτσι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων.
Η οθόνη της είναι φωτιζόμενη, αλφαριθμητική, υγρού κρυστάλλου 2 γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταμία.
Η ταμειακή μηχανή incotex 133 διαθέτει θύρες σύνδεσης RS232, Ethernet, USB, γα συρτάρι, PS2. Με αυτές συνδέεται με διάφορες συσκευές και περιφερειακά. Ζυγαριά, συρτάρι, barcode scanner, Η/Υ.
Διαθέτει τέλος και μπαταρία λιθίου 7,4V 1800mAh για λειτουργία σε διακοπή ρεύματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΥΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Η ταμειακή μηχανή incotex 133 διαθέτει θύρες σύνδεσης RS232, Ethernet, USB, γα συρτάρι, PS2. Με αυτές συνδέεται με διάφορες συσκευές και περιφερειακά. Ζυγαριά, συρτάρι, barcode scanner, Η/Υ.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Λειτουργεί με εξωτερικό τροφοδοτικό τύπου switch και διαθέτει μπαταρία λιθίου 7,4V 1800mAh για λειτουργία σε διακοπή ρεύματος.
ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Διαθέτει έναν εκτυπωτή SEIKO με φαρδιά χαρτοταινία Ν57 και σύστημα εύκολης αλλαγής χαρτιού.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο 38 λειτουργικών πλήκτρων.
ΟΘΟΝΕΣ Οι οθόνες της είναι φωτιζόμενες, αλφαριθμητικές, υγρού κρυστάλλου 2 γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταμία.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Το ημερολόγιο το κρατά ηλεκτρονικά σε κάρτα μνήμης. Μπορεί δε να συνδεθεί με την ΓΓΠΣ μέσω διαδικτύου και να στείλει τις ημερήσιες αναφορές Ζ όταν αυτό ζητηθεί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha
  • Προβολές: 1539
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΑ012
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο, Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • 300,01€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 241,94€