Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Ταμειακή Μηχανή ADMATE OL-2024

Ταμειακή Μηχανή ADMATE OL-2024

Οι ταμειακές μηχανές ADMATE OL-2024 είναι νέας γενιάς με σύνδεση ethernet για την αποστολή του δελτίου Ζ στην ΓΓΠΣ.
Λειτουργούν με ένα χαρτί και κρατούν το ημερολόγιο σε κάρτα μνήμης που επαρκεί για όλα τα χρόνια λειτουργίας τους απαλλάσσοντας έτσι τον καταστηματάρχη από τα κιβώτια με χαρτοταινίες που τον φόρτωναν οι ταμειακές του παρελθόντος.
Η ταμειακή μηχανή ADMATE OL-2024 διαθέτει τον γρηγορότερο εκτυπωτή με χαρτί 57mm της αγοράς, με την εντυπωσιακή επίδοση εκτύπωσης των 150 mm/sec, όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές του έχουν ταχύτητα 70με 100 mm/sec. Επίσης είναι τεχνολογίας easy load και η αλλαγή χαρτοταινίας είναι παιχνιδάκι. Αυτό την κάνει εξαιρετική για όλα καταστήματα με μεγάλο φόρτο εργασίας στο ταμείο.
Διαθέτει θύρες σύνδεσης RX232 USB και ethernet. Και συνδέεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή, barcode scanner, μηχανή ανάγνωσης καρτών, ζυγαριά, συρτάρι, εξωτερική οθόνη. Μέσω της θύρας ethernet μπορεί να στείλει το Ζ στην ΓΓΠΣ, ενώ λειτουργεί και σαν φορολογικός εκτυπωτής συνδεδεμένη με Η/Υ με πρόγραμμα εντατικής λιανικής ή παραγγελιοληψίας.
Οι ταμειακές μηχανές ADMATE OL-2024 είναι εφοδιασμένες με εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τους δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν ακόμα και σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΥΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Θύρες RS232, Ethernet, USB, συνδέεται με Barcode scanner, ζυγαριά, PC, συρτάρι, εξωτερική οθόνη, αναγνώστη μαγνητικής κάρτας. Προγραμματισμός από το πληκτρολόγιο ή PC, αποστολή ημερησίων αναφορών Ζ στην ΓΓΠΣ μέσω θύρας Ethernet ή GPRS (προαιρετικά), λειτουργεί και σαν φορολογικός εκτυπωτής.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Τροφοδοσία ρεύματος με μετασχηματιστή 13,8V 2,5A ή από μπαταρία επαναφορτιζόμενης 6V/3,2Ah μολύβδου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Προειδοποίηση για την χαμηλή στάθμη μπαταρίας.
ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Εκτυπωτής θερμικός 57mm με εύκολη φόρτωση χαρτιού, ταχύτητα εκτύπωσης 150 mm/sec, λογότυπος επικεφαλίδας, λογότυπος υπότιτλου, 8 γραμμές επωνυμίας των 28 χαρακτήρων, 2 γραμμές υπότιτλου.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Πληκτρολόγιο 30 πλήκτρων.
ΟΘΟΝΕΣ Οθόνη χειριστή 65 * 132 LCD, oθόνη πελάτη 14 ψηφία.
ΔΙΑΦΟΡΑ 10 τμήματα. 3000 είδη. 12 χειριστές. Υποστηρίζει 37 διαφορετικά είδη barcode, 5 πιστωτικές κάρτες, συναλλαγή με φοροκάρτα χειροκίνητα ή με καρταναγνώστη. Ταχύτητα λειτουργίας ηλεκτρονικών 32 bit. Ηλεκτρονικό ημερολόγιο σε κάρτα SD. Διαστάσεις (Μ*Π*Υ): 33cm*15,5cm*11cm. Βάρος: 2 kg. Θερμοκρασία λειτουργίας: 0οC – 40οC. Υγρασία λειτουργίας: 5% - 85%.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
  • Προβολές: 396
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΑ005
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 334,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 269,84€