Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Μάθετε περισσότερα

Ταμειακή Μηχανή RBS EDO WEB

Ταμειακή Μηχανή RBS EDO WEB

Η ταμειακή μηχανή EDO WEB είναι η ναυαρχίδα της σειράς των ταμειακών της RBS.
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα και σίγουρα είναι η ταχύτερη, η πιο ολοκληρωμένη, και μια από τις ομορφότερες και πιο ανθεκτικές ταμειακές μηχανές που κυκλοφορούν στη χώρα μας.

Με μέσο όρο βλαβών μικρότερο του 0,1% και μέσο χρόνο ανάμεσα σε δύο βλάβες μεγαλύτερο των 70.000 ωρών (average failure rate <0,1% & MTBF > 70.000 ώρες) όλες οι ταμειακές μηχανές νέας γενειάς της RBS γίνονται υποδείγματα αντοχής και αξιοπιστίας.


ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Με την πρώτη ματιά μας εντυπωσιάζει η μοντέρνα και πρακτική σχεδίαση της EDO WEB. Το λειτουργικό της πληκτρολόγιο των 40 πλήκτρων είναι υποφωτιζόμενο από LEDs και με όλα του τα πλήκτρα προγραμματζόμενα για να καλυφθούν οι οποιεσδήποτε ανάγκες της επιχείρησης. Οι οθόνες του ταμία και του πελάτη είναι LCD δύο σειρών με γαλάζιο μοντέρνο φωτισμό. Ο εκτυπωτής της βρίσκεται πάνω από την οθόνη του χειριστή και διαθέτει κάλυμμα με μοχλό εύκολου ανοίγματος για την ταχύτερη αλλαγή χαρτοταινίας.


ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η ταμειακή μηχανή EDO WEB διαθέτει όλες τις θύρες επικοινωνίας που μπορεί να χρειαστούν. Θύρα με βύσμα RJ για συρτάρι (ανοίγει συρτάρια 6V και 12V). Δύο θύρες USB μια για το διάβασμα της μνήμης εφορίας και μία για τη σύνδεσή της με Η/Υ και τον προγραμματισμό της. Δύο σειριακές θύρες με βύσμα RJ για τη σύνδεσή της με: Η/Υ, εξωτερικό πληκτρολόγιο, εκτυπωτή κουζίνας, εξωτερική οθόνη, barcode scanner, ζυγαριά (συνδέεται με τα περισσότερα μοντέλα εμπορικών ζυγών). Θύρα ethernet με την οποία συνδέεται στο δίκτυο του καταστήματος και έτσι μπορεί να στείλει τα δελτία Ζ στην εφορία αλλά και, αφού ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη υπηρεσία, να συνδεθεί με τον browser Η/Υ και να γίνεται έτσι από αυτόν η πλήρης διαχείριση της ή να συνδεθεί στην συνδρομητική cloud υπηρεσία link4all και να μπορεί να παρακολουθηθεί από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει internet η κίνηση του ταμείου και τα στατιστικά του καταστήματος. Δέχεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για την αντιμετώπιση διακοπών ρεύματος.


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ
Όποιος δοκιμάσει να κόψει απόδειξη με την ταμειακή μηχανή EDO WEB δέχεται μια ευχάριστη έκπληξη. Η ταχύτητα του εκτυπωτή της είναι απίστευτη. 200mm/sec, δύο φορές πιο μεγάλη από οποιαδήποτε άλλης ταμειακής. Η απόλυτη λύση για καταστήματα με πολλή κίνηση στα ταμεία. Φούρνοι, Super Markets, Mini Markets, και όλα τα καταστήματα με πολλές αποδείξεις την ημέρα έχουν τη λύση που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών τους. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα του εκτυπωτή όμως εντυπωσιακή. Η αλλαγή του χαρτιού με την τεχνολογία easy load που διαθέτει γίνεται σε δευτερόλεπτα. Και το ηλεκτρονικό ημερολόγιο απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από τις κούτες με χαρτιά ημερολογίου που φύλαγαν.


ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Η ταμειακή μηχανή EDO WEB υποστηρίζει την παρακολούθηση 50.000 ειδών. Αυτό σημαίνει πως ο επιχειρηματίας που θα εκμεταλλευτεί τα barcodes των συσκευασιών ή θα χρησιμοποιήσει ζυγούς ετικέτας θα μπορεί και να δίνει αποδείξεις με περιγραφή ειδών στους πελάτες του. Τέρμα τα λάθη στην πληκτρολόγηση αλλά και η γκρίνια και η δυσαρέσκεια δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη. 50.000 είδη με αποθήκη και στατιστικά για την παρακολούθησή τους αλλά και πόντους και κουπόνια για την προώθησή τους. Αλλά μπορεί να παρακολουθεί και 1.000 πελάτες με τα στοιχεία τους, στατιστικά και πόντους για την επιβράβευση των καλών. Και εάν την συνδεθεί με Η/Υ αυτά γίνονται από την οθόνη του όπως και ο προγραμματισμός της και ακόμα, ακόμα η έκδοση αποδείξεων! Εάν δε, συνδεθεί στο δίκτυο link4all η παρακολούθησή της γίνεται από οπουδήποτε υπάρχει διαδίκτυο! Τα κουπόνια και οι πόντοι είναι οι πολιτικές προώθησης των πωλήσεων που υποστηρίζει! ταμειακή μηχανή EDO WEB δεν έχει σκοπό το κόψιμο αποδείξεων και τήρησης του ταμείου. Είναι ένα μηχάνημα με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ιδιοκτήτη του. Και αυτό το κάνει με την παρακολούθηση των πωλήσεων μέσω στατιστικών τόσο των ειδών όσο και του ταμείου, αλλά κυρίως με τις πολιτικές προώθησης των πωλήσεων που υποστηρίζει. Πόντους για τους καλούς πελάτες και κουπόνια τόσο των προμηθευτών όσο και της ίδιας της επιχείρησης που μπορεί να εκδώσει.


ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τέλος το χαρακτηριστικό που θα κάνει όλους τους ταμίες να την λατρέψουν είναι η σύνδεσή της με το τραπεζικό τερματικό (POS) της ΕΤΕ. Τώρα που η χρήση των πιστωτικών καρτών γίνεται όλο και πιο συχνή, η δουλειά του ταμία επιβαρύνεται πολύ. Οι ταμειακές μηχανές της RBS δίνουν τη λύση στο πρόβλημα. Συνδέονται με το POS της Εθνικής Τράπεζας μέσω του δικτύου ethernet του καταστήματος. Η διαδικασία της πώληση με πιστωτική γίνεται ως εξής: Αντί για ΜΕΤΡΗΤΑ ο ταμίας κλείνει την απόδειξη με το πλήκτρο ΚΑΡΤΑ. Η ταμειακή στέλνει το σύνολο στο POS πριν εκδώσει την απόδειξη. Το POS παίρνει το ποσό από την ταμειακή, ζητά την κάρτα, τον αριθμό των δόσεων και ελέγχει εάν η κάρτα έχει χρήματα. Εάν όλα είναι εντάξει, εκδίδει τις αποδείξεις για το κατάστημα και τον πελάτη. Τότε η ταμειακή εκδίδει την απόδειξη όπου αναγράφεται και ο αριθμός της κάρτας που έκανε την πληρωμή. Εάν το POS διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, στέλνει μήνυμα λάθους στην ταμειακή και αυτή ακυρώνει τη συναλλαγή με την κάρτα και ζητά από τον ταμία είτε να ακυρώσει ολοκληρωτικά τη συναλλαγή είτε να την ολοκληρώσει με μετρητά ή άλλη κάρτα. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί απόδειξη και μετά να διαπιστωθεί πως ο πελάτης δεν μπορεί να πληρώσει.

Η ταμειακή μηχανή EDO WEB είναι πραγματικά η καλύτερη ταμειακή της αγοράς και δεν υπάρχει επαγγελματίας που την απόκτησε και να μην ενθουσιάστηκε από αυτήν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΥΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Διαθέτει δύο θύρες RS232, δύο θύρες USB, μια θύρα Ethernet, μια θύρα εισόδου αποσπώμενου αποθηκευτικού μέσου (SD Card), μια θύρα υποδοχής για το συρτάρι ταμείου και μια θύρα τροφοδοσίας ρεύματος, παρέχοντας την δυνατότητα σύνδεσης για barcode Scanner, ζυγαριές, εξωτερικές οθόνες, εξωτερικό πληκτρολόγιο, ηλεκτρονικός υπολογιστής, EFTPOS, συρτάρι κ.λπ.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Εξωτερικό switching Τροφοδοτικό 12V/30W. Λειτουργία από 110V έως 230V. Ηλεκτρονικό On/Off μέσω push button. Εσωτερική μπαταρία Λιθίου για αυτονομία λειτουργίας έως και 40h. Χρόνος πλήρους επαναφόρτισης της μπαταρίας 3,5h. Build-in φορτιστής με διπλή ηλεκτρονική προστασία ελέγχου φόρτισης και κύκλωμα διαχείρισης ομοιόμορφης φόρτισης / εκφόρτισης μπαταριών. Απρόσκοπτη λειτουργία όταν τροφοδοτείται από το ηλεκτρικό δίκτυο ακόμα και αν η μπαταρία έχει εξαντληθεί ή έχει καταστραφεί. Λειτουργία Power Management για σταθερή ταχύτητα εκτύπωσης και ομοιόμορφο μαύρο ακόμα και όταν η μπαταρία ευρίσκεται στο κατώτερο όριο φορτίου της (όταν τροφοδοτείται μόνο από την μπαταρία).
ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Εκτυπωτής: SEIKO 57 mm. Ταχύτητα εκτύπωσης 200mm/sec. Μηχανισμός τοποθέτησης χαρτιού Easy Load (Drop In). Μέγιστο πάχος ρολού D=65mm. Printer Driver: Μέσω του ειδικού Accelerator Printer Driver της MAT επιτυγχάνεται αφενός η βέλτιστη ταχύτητα εκτύπωσης και αφετέρου προστατεύεται η κεφαλή του Printer από υπερθέρμανση (ελέγχεται από ειδικό thermistor). Παρέχεται επίσης η επιλογή εκτύπωσης Bold χαρακτήρων σε ολόκληρη της γραμμή ή σε τμήμα της, καθώς και η επιλογή εκτύπωσης χαρακτήρων διπλού ύψους ή διπλού πάχους.
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Πληκτρολόγιο 40 μηχανικών πλήκτρων Εξαιρετική εργονομία και ταχύτητα απόκρισης με την χρήση πλήκτρων Chery με μηχανικές επίχρυσες επαφές και ικανότητα 50.000.0000 επαναλήψεων πληκτρολόγησης του κάθε πλήκτρου. Δυνατότητα παραμετροποίησης από τον χρήστη της λειτουργίας του κάθε πλήκτρου και ορισμού ποια πλήκτρα θα είναι μονά και πια διπλά (Full Travel). Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με ρύθμιση φωτεινότητας.
ΟΘΟΝΕΣ Οθόνες φωτιζόμενες (πελάτη και χρήστη) 16 χαρακτήρων ανα γραμμη, με μεγάλη γωνία ανάγνωσης (1400), τεχνολογίας FSTN Positive, White Led Backlight, Edge Type, αντιθαμβωτική λειτουργία και εξαιρετική ευκρίνεια, 100.000 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
ΔΙΑΦΟΡΑ Battery Backup: Optional. Βάρος (gr): 1330. Διαστάσεις σε cm: 31,9Μ –19,2Π –11,6Υ. Θερμοκρασία λειτουργίας: 0º-45ºC. Υγρασία λειτουργίας: 20%-80%. Διαχείριση πελατών: Έως 1000 πελάτες. Διαχείριση ειδών: Έως 50.000 είδη. Διαχείριση κουπονιών: Πλήρης διαχείριση. Προώθηση προιόντων: Πλήρης διαχείριση. Διαχείριση εισιτηρίων: Πλήρης διαχείριση. Ταμείο: Πλήρης διαχείριση. Αναφορές: Αναφορές Πωλήσεων και Ταμείου. HTTP Web server: Υποστηρίζεται. Reset: On Top. Χρώματα: Λευκό, Μαύρο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

  • Προβολές: 5980
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΑ001
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο, Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • 552,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 445,16€